29 січня в Головному управлінні національної поліції у Вінницькій області заступник Голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв представив особовому складу поліції першого заступника обласного відомства полковника поліції Юрія Педоса.

Костянтин Бушуєв зазначив, що керівництвом Національної поліції проаналізовано діяльність обласного управління та, зважаючи на актуальність процесу реформування, прийнято рішення про призначення першим заступником начальника Головного управління поліції у Вінницькій області Юрія Педоса.

Представник Національної поліції України підкреслив, що, в процесі стрімких реформ, зважаючи на великий професійний досвід Юрія Педоса, саме його кандидатуру обрано для реалізації цих процесів на даному етапі.

На Юрія Педоса, який успішно пройшов атестацію, покладаються обов’язки тимчасово виконуючого обов’язки керівника поліції Вінниччини.

Юрія Педоса призначено першим заступником начальника Головного управління поліції Вінниччини

В свою чергу новопризначений керівник подякував за високу довіру та запевнив керівництво Національної поліції, що всі поставлені завдання будуть успішно виконані.

- Мені дуже приємно повернутися в рідну область. Я впевнений, що усі присутні в залі професійні працівники з честю виконуватимуть покладені на вінницьку поліцію завдання, - сказав Юрій Педос.

Юрія Педоса призначено першим заступником начальника Головного управління поліції Вінниччини

Довідоково:

Педос Юрій Володимирович народився 12 травня 1981 року у м. Вінниці. Навчався у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

В органах внутрішніх справ з 2003 року. Працював на різних посадах в слідчих підрозділах вінницької міліції – від слідчого Ленінського відділу міліції Вінницького міського відділу до першого заступника начальника УМВС України у Вінницькій області.

З 2015 року Юрій Педос обіймав посаду першого заступника начальника Головного слідчого управління Нацполіції України.



Переглядів: 6179
Поширень: 0