Сьогодні заступник Голови Національної поліції України Олексій Руденко представив особовому складу вінницької поліції нового керівника. Начальником Головного управління поліції у Вінницькій області став Антон Шевцов.

У заході взяли участь голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, прокурор області В’ячеслав Соколовий, начальник УСБУ Сергій Ратієв, керівництво вінницької поліції.

Олексій Руденко оголосив особовому складу наказ Голови Національної поліції N57 від 28 січня 2016 року про призначення підполковника поліції Антона Валерійовича Шевцова начальником ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Керівником поліції Вінниччини призначено кримчанина Антона Шевцова

Заступник Голови Національної поліції України зазначив, що новопризначений керівник добре знає оперативну роботу, має великий досвід професійної діяльності та під його керівництвом вінницька поліція ефективно виконуватиме поставлені завдання.

В свою чергу губернатор області Валерій Коровій побажав новому керівнику успішної роботи на благо мешканців Вінниччини та пообіцяв і надалі підтримку тих процесів реформування, які наразі відбуваються в правоохоронній системі.

Керівником поліції Вінниччини призначено кримчанина Антона Шевцова

Новопризначений начальник поліції подякував за високу довіру та зазначив, що він має досвід роботи у різних підрозділах. Також підполковник поліції зауважив, що для нього важлива думка кожного працівника, він з повагою поставиться до всіх, хто готовий до дієвої роботи на благо людей.

Керівником поліції Вінниччини призначено кримчанина Антона Шевцова

Шевцов Антон Валерійович народився 29 липня 1976 року в місті Севастополі.

В органах внутрішніх справ із грудня 1998 року. Тривалий час працював на оперативних та керівних посадах в УБОЗ УМВС України в м. Севастополі. Під час захоплення Автономнії Республіки Крим навесні 2014 року Антон Валерійович залишився вірним присязі та виїхав з півострова.

Добровільно вступив до роти патрульної служби міліції особливого призначення «Луганськ - 1», близько року брав участь у бойових діях у зоні АТО на Сході України. З липня 2015 року очолив Чернігівський міськвідділ поліції, з листопада 2015 - Чернігівський відділ поліції.



Переглядів: 4572
Поширень: 0