Під час останнього засідання загальних зборів Асоціації міст України було схвалено оновлений склад Правління АМУ. До складу Правління увійшов і Вінницький міський голова Сергій Моргунов, який є головою Вінницького регіонального відділення Асоціації міст. Сергія Моргунова було також обрано головою секції великих міст.

На сьогодні Асоціація залишається найбільш масштабною організацією в країні, метою діяльності якої є підтримка та розвиток місцевого самоврядування в Україні. Інтереси міст в АМУ представляють, як правило, міські голови територіальних одиниць. У цьогорічних загальних зборах Асоціації міст взяло участь більше двохсот представників органів місцевого самоврядування-членів всеукраїнської недержавної організації. Серед них був і Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Серед іншого під час загальних зборів присутніми було схвалено і оновлений склад Правління АМУ. Відповідно до нової структури Асоціації міст, до її складу входить три секції: малих, середніх та великих міст. Вінницького міського голову Сергія Моргунова було обрано головою секції великих міст.

«Обрання Сергія Моргунова в керівні органи Асоціації міст України передусім свідчить про визнання успіхів Вінниці щодо розвитку муніципального управління, - зазначає директор КП «Інститут розвитку міст» Владислав Скальський. – В той же час, в подальшому це може сприяти поширенню досвіду міста, а також відстоюванню інтересів Вінниці та громад інших великих міст».



Переглядів: 2634
Поширень: 0