Сьогодні близько третьої години ночі з проспекту Космонавтів, де наприкінці минулого року було проведено комплексну реконструкцію, зникло дві лавочки. Ще одну зловмисники відкрутити від тротуару не встигли. Також вкрадено кришку від однієї з урн.

Наразі ведуться слідчі дії. А за допомогу у розкритті злочину міський голова Сергій Моргунов оголосив винагороду в розмірі 5 тис. грн. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі:

- Сьогодні вночі було викрадено дві лавочки з проспекту Космонавтів. Я вкрай обурений цим фактом. Це майно всієї громади, і ставилось для відпочинку вінничан, а не для того, щоб якісь негідники його поцупили. Цей злочин я вважаю зухвалістю і неповагою до всіх жителів міста. Я прошу всіх не бути байдужими у цій ситуації. І оголошую 5 тис грн винагороди за інформацію, яка допоможе викрити крадіїв і повернути громаді вкрадене майно, - написав мер.

Моргунов оголосив винагороду 5 тис. грн за інформацію про викриття злодіїв, які викрали лавочки з просп. Космонавтів

За попередньою інформацією, крадіїв було двоє: один сидів у мікроавтобусі, другий відкручував лавочки.

Додатково: Загалом за проектом по проспекту Космонавтів від літака до перехрестя із вул. Порика, де було проведено реконструкцію, заплановано встановлення 23 лавок. Підрядником до минулих вихідних було встановлено 12. З цих дванадцяти і викрадено дві. Ще чотири сьогодні завезено у сквер для монтування.



Переглядів: 5048
Поширень: 0