Сьогодні т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос представив особовому складу вінницької поліції заступника начальника ГУНП підполковника поліції Руслана Мороза, який до цього очолював батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця».

Юрій Педос зазначив, що Руслана Мороза на Вінниччині добре знають, як бойового командира добровольчого батальйону, який гідно виконував службовий обов’язок в зоні проведення антитерористичної операції. Разом з бійцями батальйону ніс службу в Попасній на Луганщині, яка тривалий час перебувала під обстрілами бойовиків.

Бійці «Вінниці» не лише забезпечували правопорядок у Попасній, виїздили на бойові завдання в населені пункти Луганщини, але й надавали велику допомогу місцевому населенню, вивозили людей з-під обстрілів.

Тепер Руслан Мороз на посаді заступника начальника ГУНП у Вінницькій області займатиметься питаннями забезпечення громадської безпеки та превентивної діяльності поліції в регіоні.

В свою чергу новопризначений керівник подякував за високу довіру керівництва поліції, висловив надію на підтримку колег та запевнив, що у співпраці з усіма підрозділами поліції зробить усе від нього залежне для покращення ситуації в області, аби жителі Вінниччини почувалися захищеними.

Довідка

Мороз Руслан Олександрович народився 23 вересня 1973 року у м. Вінниці. На службі в органах внутрішніх справ – з 2014 року.

Розпочинав свій трудовий шлях водієм військової частини.

У 1993 - 1999 роках працював в Управлінні державної служби охорони при УМВС на посадах водія, міліціонера взводу міліції, молодшого інспектора-кінолога, молодшого інспектора служби супроводження.

З 1999 по 2011 рік – працював на різних посадах у державній податковій інспекції.

У травні 2015 року Руслан Мороз був призначений командиром батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» УМВС України у Вінницькій області, а у листопаді 2015 р. - командиром батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» ГУНП у Вінницькій області.

З березня 2016 року Руслан Олександрович – заступник начальника Головного управління Нацполіції у Вінницькій області.



Переглядів: 6730
Поширень: 0