Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Нацполіції Вінниччини Юрій Педос представив працівникам Жмеринського та Немирівського відділів поліції нових керівників.

30 травня т.в.о. начальника поліції Вінниччини Юрій Педос у двох відділах поліції Вінницької області призначив нових керівників.

Очільником Жмеринського відділу поліції, до складу якого входять Барське, Гніванське, Тиврівське та Шаргородське відділення поліції, став полковник поліції Сергій Григорович Кримчук. До цього часу він перебував на посаді заступника начальника ГУНП у Вінницькій області.

В двох райвідділках поліції Вінницької області призначено нових керівників

Начальником Немирівського відділу поліції, до структури якого входять Тульчинське та Липовецьке відділення поліції, став полковник поліції Олександр Васильович Король, який до цього часу знаходився на посаді начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Нацполіції Вінниччини.

В двох райвідділках поліції Вінницької області призначено нових керівників

Новопризначені керівники мають значний досвід практичної та управлінської роботи в правоохоронних органах та успішно пройшли атестацію у м. Києві.

Юрій Педос висловив впевненість, що професіоналізм та досвід обох керівників допоможуть на належному рівні організувати роботу підпорядкованих підрозділів по забезпеченню правопорядку та захисту прав громадян. Полковник поліції побажав їм успіхів на новій ділянці роботи, здобути довіру та підтримку населення. 



Переглядів: 5894
Поширень: 0