Сьогодні на початку засідання виконкому міської ради мер міста Сергій Моргунов повідомив про кадрові зміни у складі заступників міського голови. Галина Якубович віднині опікуватиметься гуманітарним блоком, а економічним та фінансовим - Владислав Скальський, який до цього працював директором комунального підприємства «Інститут розвитку міст». 16 червня Сергій Моргунов підписав розпорядження про призначення його виконуючим обов'язки заступника міського голови.

Новий заступник мера відповідатиме за питання економічного розвитку та інвестицій і фінансову сферу. А Галина Якубович, яка дотепер опікувалася цими галузями, буде курувати весь гуманітарний блок, яким до призначення Міністром соціальної політики України займався Андрій Рева. Це питання освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту, молодіжної політики, фізкультури та спорту.

«Владислав Володимирович до цього працював директором Інституту розвитку міст. Враховуючи, що він має достатньо великий досвід менеджерської діяльності на міжнародному рівні, було прийнято рішення призначити його заступником міського голови. Він буде курувати блок економіки і фінансів, а Якубович Галина Анатоліївна буде курувати весь соціальний блок - самий відповідальний блок діяльності Вінницької міської ради. Дякую їй за те, що вона погодилася його очолити», - сказав міський голова Сергій Моргунов.

Довідка:

Владислав Скальський закінчив Вінницький технічний університет (за фахом інженер-будівельник) та Києво-Могилянську бізнес-школу (за фахом магістр ділового адміністрування).

Трудову діяльність розпочав з 1997 року з посади менеджера ТОВ «ТК ВінницяЮгторг», в 1999 році призначений заступником директора з будівництва ТОВ «Європа».

Починаючи з 2006 року працював на різних посадах від менеджера-стажиста до директора у мережі торговельних гіпермаркетів ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», керуючим з розвитку мережі ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Казахстан» та директор дивізіону компанії «Лента».

З 2014 року повернувся в Україну, працював генеральним директором ТОВ «ТПС нерухомість» у місті Києві, з квітня по липень 2015 року виконував обов’язки генерального директора, керівника технічних програм ДП «Центр Державного земельного кадастру» при Держгоекадастрі України.

З лютого 2016 року працює у Вінницькій міській раді – директор КП «Інститут розвитку міст».



Переглядів: 3118
Поширень: 0