У Вінниці обговорили питання організації та проведення ІV Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина - бізнес в центрі України»

Сьогодні, 22 липня, в приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка відбулась нарада щодо організації та проведення в області міжнародного економічного форуму. Участь в засіданні взяли представники профільних департаментів, промислових підприємств та бізнесу області.

«Форум проводиться на передодні Дня міста, для того, щоб потенційні інвестори, що перебуватимуть тут, мали змогу побачити, на скільки змінилась Вінниччина, адже сьогодні це абсолютно сучасне європейське місто», - зазначив Андрій Гижко.

На Вінниччині обговорили питання організації та проведення ІV Міжнародного інвестиційного форуму « Вінниччина - бізнес в центрі України»

Під час наради присутні обговорили організаційні питання, зокрема, програму проведення форуму та визначили модераторів задля комфортного перебування на Вінниччині іноземних делегацій, транспортне забезпечення та маршрути в межах міста.

Форум проходитиме у панельних дискусіях, поділений на платформи ділового спілкування. «Ми маємо презентувати іноземним делегаціям інвестиційний потенціал Вінниччини. Продемонструвати потенціал промислового сектору краю, а саме - в галузі енегроефективності та альтернативних видів палива, розвитку аграрної та туристичної галузей», - наголосив Андрій Гижко.

Як зазначив дирекор Депарамтенту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко, форум відбудеться 2 вересня в приміщенні Арт-галереї Інтер Шик. «На сьогодні вже визначено ряд промислових підприємств, які представлятимуть область, список запрошених іноземних делегацій та представників закордонного бізнесу».



Переглядів: 3366
Поширень: 0