Згідно із розпорядженням голови ОДА від 27 червня 2017 року № 74‑рк, за погодженням із Кабінетом Міністрів України, на посаду заступника голови обласної державної адміністрації призначено Крученюка Олександра Васильовича.

Цього ж дня Валерій Коровій представив нового заступника колективу облдержадміністрації

Валерій Коровій представив нового заступника голови обласної державної адміністрації

«У нас є декілька дуже серйозних викликів. З одного боку, ми застабілізували суспільно-політичну ситуацію, область нормально розвивається. Та, водночас, ми бачимо необхідність посилення окремих напрямків, особливо в частині комунікації з громадянським суспільством та депутатським корпусом обласної Ради. І завдання, яке ставиться перед Олександром Васильовичем, полягає якраз у забезпеченні такої системи комунікації», - відзначив керівник Вінниччини В.Коровій.

Олександр Крученюк

Валерій Коровій наголосив, що, з огляду на реалії сьогодення в українському політичної істеблішменті, ця посада надзвичайно важлива і відповідальна. Відтак повідомив, що найближчим часом буде підписано відповідне розпорядження про перерозподіл обов’язків між заступниками голови ОДА.

Олександр Крученюк

У присутності колег Олександр Крученюк урочисто проголосив присягу державного службовця та запевнив учасників зібрання у готовності до плідної співпраці на займаній посаді.



Переглядів: 2974
Поширень: 0