Відповідно до розпорядження Президента України № 7/2018-рп від 12 січня 2018 року, головою Тиврівської районної державної адміністрації Вінницької області призначено Бойка Віктора Володимировича. Голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій представив активу Тиврівщини новопризначеного голову районної державної адміністрації Віктора Бойка.

«На Віктора Володимировича покладається велика відповідальність за район та його мешканців. Є чималі досягнення, але є і над чим працювати», - зазначив Валерій Коровій та побажав Тиврівському району зайняти гідне місце серед регіонів Вінницької області.

У своїй промові Віктор Бойко подякував за вияв довіри Президенту України, Прем’єр-Міністру України, голові облдержадміністрації, присутнім за підтримку, а також наголосив, що лише спільними зусиллями колективу районної державної адміністрації з місцевими органами влади, депутатами усіх рівнів, керівниками промислових та сільськогосподарських підприємств, організацій району можливо покращити соціально-економічний розвиток.

В Тиврівській РДА - новий керівник

Голову райдержадміністрації також привітали помічник народного депутата України Івана Мельничука – Олександр Заворітний та голова районної ради Ярослав Красовський.

Довідка

Віктор Бойко народився у с. Витава Тиврівського району 02 липня 1975 року. Закінчив Вінницький державний сільськогосподарський інститут за спеціальністю «агрономія» та отримав кваліфікацію «вчений агроном» з відзнакою. Працював на посаді головного агронома КСП «Промінь» с. Рижавка Жмеринського району, агронома-насіннєвода у Вінницькій обласній державній сільськогосподарській дослідній станції. В 2001 році закінчив аспірантуру інституту кормів Української Академії наук. Працював на посаді молодшого наукового співробітника лабораторії селекції кормових культур. З 2004 року фізична особа-підприємець по наданню транспортних послуг населенню. 06 березня 2015 року призначений на посаду першого заступника голови Тиврівської райдержадміністрації. До призначення його головою Тиврівської райдержадміністрації (з квітня 2016року) виконував посадові обов’язки голови адміністрації.



Переглядів: 2385
Поширень: 0