Миколи Джиги з представниками громадських організацій областіСприяння розвитку громадянського суспільства є однією з найважливіших умов становлення України як демократичної, правової і соціальної держави.

Це передбачає налагодження ефективної взаємодії органів виконавчої влади з інститутами громадянського суспільства. Саме тому 2 липня відбулась зустріч голови облдержадміністрації Миколи Джиги з керівниками та представниками громадських організацій Вінниччини.

У зустрічі також взяли участь голова обласної ради Григорій Заболотний, заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова, голова Громадської Ради при облдержадміністрації та обласній Раді Пилип Прудиус.

Начальник головного управління з питань внутрішньої політики, у справах засобів масової інформації та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк проінформувала присутніх про взаємодію і співпрацю в розбудові громадянського суспільства органів обласної влади з громадськими організаціями регіону.

Миколи Джиги з представниками громадських організацій областіТакож були заслухані виступи Пилипа Прудиуса щодо діяльності Громадської ради при облдержадміністрації та обласній раді, її основні напрямки та пріоритети роботи.
Про співпрацю громадських організації з владою проінформували голова Вінницького обласної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» Олексій Гаврилов, голова Вінницької обласної громадської організації молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» Раїса Панасюк та інші.

Підводячи підсумки зустрічі Микола Джига зазначив своє бачення співпраці з громадськими організаціями. Зважаючи на те, що Вінницька область має аграрне спрямування і великі сподівання та завдання покладаються на село голова обласної державної адміністрації закликав громадські організації сприяти культурному, спортивному дозвіллю сільської молоді. Поряд з цим, зазначивши досвід Вінниччини у пропагуванні здорового способу життя, продовжувати роботу у цьому напрямку. Також, Микола Джига відзначив велику роль громадських організацій розвитку економічних, культурних, спортивних, міжрегіональних і міжнародних відносинах області на теренах нашої держави.

Всі пропозиції та зауваження, які надійшли під час зустрічі від громадськості області, Микола Джига пообіцяв взяти до уваги та вжити відповідних дій для подальшої співпраці.


Переглядів: 3893
Поширень: 0