Володимир Гройсман буде балотуватись на посаду мера на цьогорічних виборах від нейтральної партії, про це очільник міста повідомив на прес-конференції, яка відбулась у п’ятницю, 3 вересня. Окрім цього, мер Вінниці сповістив, що участь у виборах до Вінницької міської ради та Вінницької районної ради братиме і його команда. У виборах обласної ради команда Володимира Борисовича брати участь не буде. Цю позицію міський голова висловлював ще на початку року і вона залишилась незмінною. "Наш проект - самостійний локальний проект, а проект партії "Єдність" - це зовсім інший політичний проект" - зазначив Володимир Гройсман.

Володимир Гройсман із своєю командою піде на місцеві вибори від нейтральної партіїСеред кандидатів у депутати, які будуть у списках політичної сили Володимира Гройсмана, у переважній більшості ті люди, які сьогодні представлені у депутатському корпусі Вінницької міської ради нинішньої каденції.

До районної ради підуть активні і перспективні мешканці Вінницького району, які знають існуючі проблеми на цих територіях і готові працювати, керуючись принципами та ідеологією, які сповідують союзники діючого мера обласного центру. Серед них депутати районної ради Олександр Мельник та Михайло Демченко. «Основною метою об’єднання наших зусиль є запозичення найбільш позитивних, дієвих і конструктивних напрацювань сьогоднішньої міської влади Вінниці саме в соціально-економічній сфері, - розповів Олександр Мельник. - Ми розуміємо для себе, що наша спільна команда має бути монолітною і відстоювати інтереси людей незалежно від того, де вони проживають».

Рішення про участь свої команди у виборах до районної ради Володимир Гройсман пояснює тим, що місто та район тісно між собою пов’язані у багатьох напрямках. А продовження цієї співпраці на офіційному рівні дасть новий поштовх до розвитку територіальних громад Вінницького району.

Окрім цього, Володимир Гройсман зазначив, що люди, які мають досвід роботи у радах різних рівнів та входять до складу сформованої команди, мають досвід і бажання працювати й надалі, вдосконалюючи цілісну та комплексну систему розвитку міста, яку сьогодні запроваджено.

Володимир Гройсман із своєю командою піде на місцеві вибори від нейтральної партії«Для нас важливо зберегти стабільність у міській раді і досвід минулих років показує, що наша команда може динамічно і якісно працювати, ставлячи інтереси міста і людей вище особистих інтересів і головне те, що ми здатні сьогодні досягати чітких, зрозумілих, позитивних результатів у розвитку нашого міста», - говорить Володимир Гройсман.

Списки кандидатів у депутати до міської та районної рад, які входитимуть до політичної сили на чолі із Володимиром Гройсманом, будуть оприлюднені у терміни, які визначені законодавством. Тоді ж стане відомо, від якої партії підуть на вибори діючий міський голова Володимир Гройсман та його команда. «Сьогодні я свідомо не хочу називати цю партію, адже наше завдання – займатись не політикою, а роботою на розвиток міста. Оскільки законодавець визначив у законі норму, за якою кандидати на посаду міських голів повинні висуватись політичними партіями, - ми маємо її дотриматись, – говорить Володимир Гройсман. – Але підкреслюю, що наша мета полягає не у тому, щоб на місцевому рівні займатись політикою, а в тому, щоб у наступні п’ять років забезпечити якісні, позитивні і динамічні зміни в житті кожного вінничанина і мешканця Вінницького району. І я вам це гарантую».


Переглядів: 9472
Поширень: 0