Начальником управління у справах преси та інформації облдержадмінстрації призначено Василюк Світлану Михайлівну, яка з 2006 року очолювала Головне управління з питань внутрішньої політики, у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

На посаду начальника управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації призначено Смірнова Ігоря Миколайовича, який має великий досвід роботи з політичними партіями та громадськими організаціями.

Відповідні розпорядження на призначення були підписані 31 серпня.
Микола Джига звертаючись до колег зазначив, що нині перед органами державної влади стоїть завдання щодо належної оцінки ситуації в країні та налагодження конструктивної роботи, і робота відповідних підрозділів буде йти у відповідності з вимогами часу.

Для довідки:
Василюк Світлана Михайлівна, Василюк Світлана Михайлівна1958 року народження, закінчила з відзнакою історичний факультет Вінницького державного педагогічного інституту ім.М.Островського (М.Коцюбинського).

По закінченню ВУЗу працювала вчителем історії і суспільствознавства. З 1980 року протягом 20 років працювала на різних посадах у Вінницькому будівельному технікумі. З червня 2001 року по 2002 рік – радник Вінницького міського голови. З червня 2002 по липень 2005 року - начальник управління інформаційної політики та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради. З 2006 року - начальник Головного управління з питань внутрішньої політики, у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Має вищу педагогічну категорію, звання методист та Відмінник освіти України.Закінчила Одеський Регіональний Інститут Державного Управління Національної Академії Державного управління при Президентові України, отримала звання магістра державного управління. Нагороджена орденом «Княгині Ольги III ступеня», депутат Вінницької міської ради.

Смірнов Ігор МиколайовичСмірнов Ігор Миколайович, 1952 року народження, закінчив факультет іноземних мов Вінницького державного педагогічного інституту ім.М.Островського (М.Коцюбинського).

Працював вчителем англійської мови та перекладачем відкритого акціонерного товариства «Інтурист» у Вінницькій області. З 1991 по 1992 рр. працював начальником відділу зовнішньоекономічних зв’язків виробничо-комерційної фірми «Вінницянафтопродукт».У 1998 році – завідуючий сектором суспільно-політичного аналізу відділу взаємодії з політичними партіямита громадськими організаціями секретаріату Вінницької облдержадміністрації. Згодом завідуючий відділом. З 1998 по 2000 рік - заступник начальника управління з питань внутрішньої політики Вінницької облдержадміністрації – начальник відділу політичного аналізу та прогнозування. З 2003 по 2007 рр. – помічник-консультант Народних депутатів України О.Зарубінського, Г.Калетніка, В.Слободянюка. З 2008 року - заступник голови Вінницької обласної організації Партії Регіонів.


Переглядів: 6287
Поширень: 0