Переможець конкурсу - Євген Іщук29 грудня стали відомі результати конкурсу за підсумками 2010 року. Як і торік, переможці визначались у трьох номінаціях: «Чуйність», «Ініціативність» та «Відповідальність».

Щороку співробітники усіх структурних підрозділів міської ради беруть участь у конкурсі «Посадова особа виконавчих органів Вінницької міської ради». П\'ятий рік поспіль самі працівники мають змогу обрати кращих колег у трьох номінаціях, які отримують почесні дипломи та грошові премії. У попередні роки працівники органів місцевого самоврядування голосували за допомогою бюлетенів шляхом таємного голосування. Цьогоріч формат проведення конкурсу було дещо змінено - вперше голосування відбувалось в електронному режимі. Співробітники усіх структурних підрозділів Вінницької міської ради голосували на внутрішньому порталі за того з колег, якого вважали гідним перемоги. Далі працівники інформаційно-аналітичного управління підрахували кількість голосів та передали дані до конкурсної комісії, яка, в свою чергу, шляхом таємного голосування визначила переможців у кожній номінації із тих кандидатів, які набрали найбільше голосів.

Цього року кращим працівником у номінації «Чуйність» було визнано Юрія Бузиновського, головного спеціаліста сектору геоінформаційних технологій управління комп\'ютеризації та телекомунікацій Вінницької міської ради. У номінації «Ініціативність» переміг Євген Іщук, заступник начальника управління розвитку споживчого ринку та послуг міської ради. У номінації «Відповідальність» переможцем було визнано Павла Плахотнюка - начальника відділу обліку та звітності, головного бухгалтера міськради. Про свою перемогу учасники конкурсу дізналися безпосередньо під час нагородження.Переможець конкурсу  - Павло Плахотнюк

Міський голова Володимир Гройсман та секретар міської ради Сергій Моргунов вручили переможцям почесні дипломи та грошові премії. А також привітали колектив муніципалітету із наступаючими святами. «З кожним роком наш колектив професійно зростає. Я хочу подякувати Вам за вашу роботу та побажати в наступному році добра, здоров\'я, успіхів, натхнення, - говорить керманич Вінниці. - Я щиро пишаюся своєю командою, а моя команда - це ви.»

Також із наступаючими новорічними святами працівників органів місцевого самоврядування привітали Вінницький академічний камерний хор «Вінниця» та співочий ансамбль Центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок».


Переглядів: 3627
Поширень: 0