Голова облдержадміністрації доручив впорядкувати спортивні майданчики Вінницької області Привести в належний стан спортивні майданчики та активізувати фізкультурний рух серед молоді – такі завдання поставив голова облдержадміністрації Микола Джига керівникам профільним управлінь, робочу зустріч з якими провів сьогодні. Також він повідомив, що в області відновлюють масові фіззарядки для усіх бажаючих у зв’язку з потеплінням. Традиційно активним учасником цих заходів буде і сам губернатор.

Про спортивні заходи, які проводяться в області, а саме: юнацькі та молодіжні літні спортивні ігри, голові облдержадміністрації доповів начальник обласного управління з питань фізичної культури і спорту Олександр Фєнєв. Микола Джига також наголосив на активізації роботи позашкільних спортивних секцій.

До першого ж травня в області мають привести в порядок усі спортивні майданчики. Голова облдержадміністрації підкреслив: «До першого травня разом з усіма відповідальними відомствами привести у відповідний стан всі спортивні майданчики, сільські стадіони, які є на території області». Також губернатор вимагає щотижневого звіту по реалізації програми відновлення спортивної інфраструктури. «Кожного понеділка на апаратній нараді я повинен отримати від вас інформацію про те, скільки майданчиків відремонтовано, скільки створено нових. Я буду їздити по області і перевіряти, що зроблено», - сказав керівник області. Заступник начальника спорткомітету Вінницької міської ради Олександр Бєлінський, зокрема, повідомив, що у Вінниці цього року планують створити три сучасних спортмайданчики з тренажерами.

Також за ініціативи Миколи Джиги в області розпочнеться новий сезон фіззарядок. Гімнастику для усіх бажаючих будуть проводити тричі на тиждень – у вівторок, четвер і суботу – з 7 ранку в різних районах Вінниці. Центральним місцем збору вінничан, які прагнуть покращити свою фізичну форму, стане стадіон в парку культури і відпочинку ім.. Горького. Голова облдержадміністрації зазначив, що обов’язково приєднуватиметься до прихильників здорового способу життя.


Переглядів: 3900
Поширень: 0