У жителя Вінницької області виявили майже три кілограми наркотиківПрацівники Барського райвідділу міліції у домогосподарстві місцевого жителя виявили та вилучили майже три кілограми наркотичних речовин.

Вчора дільничні інспектори міліції у домогосподарстві 33-річного непрацюючого жителя м. Бар виявили та вилучили майже три кілограми наркотичних речовин.

Як повідомив в.о. начальника Барського райвідділу міліції Віталій Сирота, до міліції надійшла оперативна інформація про те, що даний чоловік за місцем проживання зберігає та виготовляє наркотики. Ця інформація була успішно реалізована, і зазначені факти знайшли своє підтвердження.

Під час огляду помешкання 33-річного чоловіка працівники міліції виявили та вилучили майже три кілограми наркотичних речовин. За попередніми даними, це марихуана, макова соломка та опій ацетильований. Виявлену наркосировину працівники міліції направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Вінницькій області для проведення експертизи.

Зі слів чоловіка, наркотичні речовини він зберігав виключно для власних потреб, адже він вже багато років вживає наркотики. Раніше наркозалежний чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини та два роки тому звільнився з місць позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 39 КК України – «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», яка карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років».


Переглядів: 2868
Поширень: 0