Як і обіцяв Іван Мовчан, після закінчення жнивної компанії розпочато третю хвилю перевірок усіх районів. Наразі голови райдержадміністрацій звітують за результатами збору урожаю, декларують збільшення посівних площ з урахуванням інвентаризованих земель та прогнозують збільшення площ посівів основних культур на 2012 рік .

Першими 17 серпня звітували керівники Барського, Жмеринського, Могилів –Подільського, Ямпільського, Мурованокуриловецького, Шаргородського, Томашпільського, Чернівецького та Тиврівського районів.

В основному керівники районів звертали увагу на стан та кількість збору урожаю за доведеними нормами, підготовка грунту до посадки під урожай 2012 року та збільшення площі посіву буряків, пшениці, кукурудзи, збереження та реалізація овочів.

Загалом перший заступник голови облдержадміністрації висловив задоволення станом проведених робіт, а також задекларованими показниками цьогорічного врожаю.

Іван Мовчан зазначив, що вирішення більшої частини сільськогосподарських проблем давала б набагато більшу врожайність ранніх зернових. Зараз головне не втратити темпи проведеної колосальної роботи, розпочатої у 2010 році, адже уже сьогодні ми бачимо перші позитивні результати.


Переглядів: 2758
Поширень: 0