19 серпня 2011 року о 13 год. 50 хв. до жмеринських рятувальників від чергової медсестри станції швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що в відділкову лікарню станції Жмеринка було доставлено постраждалого місцевого мешканця 1990 р.н., з термічними опіками тулуба, голови, шиї 1-2 ступеня (площею 17%). Травми він отримав в результаті загорання розчинника для фарби в власному домоволодінні. На даний час чоловік знаходиться в реанімаційному відділені відділкової лікарні, стан потерпілого важкий.

А днем пізніше, о 19 год. 26 хв., надійшло повідомлення про те, що в с. Цибулівка Тростянецького району людина впала в криницю. На місце події о 19 год.26 хв. виїхали рятувальники смт. Тростянець. По прибуттю на місце події з’ясувалось, що житель села Цибулівка, 1979 р.н., перебуваючи в нетверезому стані, впав у криницю глибиною близько 12 метрів з діаметром 45 сантиметрів, що не дало можливості його врятувати.

О 23 год. 30 хв. на допомогу прибули рятувальники з м. Тульчин на автомобілі АРА-М в кількості 4-х чоловік особового складу. Тіло дістали з криниці за допомогою пристрою «кішка».


Переглядів: 3031
Поширень: 0