"Кримські туристичні маршрути були й залишаються привабливими, незважаючи навіть на те, скільки разів людина побувала в Криму", - відзначила в ході зустрічі з першим заступником міністра курортів і туризму Криму Олександром Лієвим заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Любов Спірідонова, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

За її словами, упродовж декількох років аеропорт Вінниці не виконує регулярні рейси, проте найближчим часом він має розпочати роботу. При цьому Любов Спірідонова наголосила, що одним з пріоритетних напрямів після відновлення стабільної роботи аеропорту стане кримський напрямок.

Водночас О.Лієв наголосив, що в майбутньому регіони повинні мати свої авіакомпанії. "Міжнародний аеропорт Вінниці може мати своє авіаційне підприємство. Маючи 3-4 літаки, є можливість розвивати аеропорт", - сказав О.Лієв. І висловив надію, що співробітництво між регіонами у напрямі розвитку двостороннього туристичного потоку зміцнюватиметься.

Як повідомляли раніше, у Вінниці в рамках проекту "Кримський оксамитовий сезон - сезон здоров\'я" проходять Дні Криму. Учасниками проекту є: Міністерство курортів і туризму АРК, авіакомпанії, туроператори і засоби розміщення (санаторії, туристичні оздоровчі комплекси, готелі, пансіонати Криму).

Проект "Кримський оксамитовий сезон - сезон здоров\'я" стартуватиме в Криму 15 вересня і триватиме до 1 грудня. Проект реалізовуватиметься в 19 регіонах України, Росії, Білорусі та країн Прибалтики.

У результаті реалізації вказаного проекту планується додатково оздоровити в Криму в осінній період більше 200 тис. осіб. Очікується, що близько 150 тис. з них будуть громадяни України.


Переглядів: 4198
Поширень: 0