Ладижинське водосховище може стати візиткою водного туризму ВінниччиниНа цьому наголосив голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига під час огляду гідроспоруд Ладижинського водосховища та тренування спортсменів із академічного веслування. Молоді юнаки та дівчата фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» тренуються на водно-веслувальній базі «Академічне веслування» Ладижинського водосховища вже декілька років.

Микола Джига особисто поспілкувався зі спортсменами та їх тренерами з борту катера посеред Ладижинського водосховища. Він вислухав їх проблеми та пропозиції, і пообіцяв підтримати місцевих веслувальників, які цього року готуються до участі у чемпіонатах України та Європи з цього виду спорту.

«Тут створена розгалужена інфраструктура, яка дозволяє не лише активно займатися веслуванням, але й створює чудові перспективи для водного туризму в Ладижині. Обладнаний пляж, готельний комплекс, база човнів, чиста вода – все це дає унікальні можливості для позитивного іміджу міста та його реклами не тільки в Україні, але й за кордоном. А це відповідно і підтримка спорту на Вінниччині та посилення міжнародного авторитету держави через спортивні досягнення наших спортсменів», - підкреслив Микола Джига.

 


Переглядів: 7047
Поширень: 0