Сам підозрюваний виявився жителем райцентру, а наркотичне зілля, як з’ясувалося, він вирощував у сусідньому селі. Навесні цей громадянин купив нежилий будинок з земельною ділянкою і засіяв її коноплями. Час від часу навідувався у село лише для того, щоб перевірити наявність цих посівів.

Нещодавно до правоохоронців надійшла оперативна інформація про цей випадок і незабаром чоловіка було затримано на «гарячому» під час збору «врожаю» . Майже увесь посів коноплі він вже встиг зібрати і висушити. Під час обшуку в нього вилучили 4 кг готової до вживання марихуани та близько 50 кущів, які ще залишилися на городі. Зі слів затриманого, наркотики він вирощував виключно для власного вживання. Як стало відомо, чоловік проживає у райцентрі з дружиною і вже тривалий час вони ніде не працюють.

Наразі за фактом незаконного вирощування та зберігання наркотичної сировини проводиться розслідування і вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.


Переглядів: 3170
Поширень: 0