НАДРА БАНК відкрив нове відділення № 28 у місті Жмеринка Вінницької області, вул. Шевченка, 3. Відділення відповідає всім вимогам, визначеним новою стратегією розвитку банку, яка передбачає оптимізацію системи оперативного обслуговування клієнтів за всіма типами операцій, універсалізацію менеджерів площадок продажу та розширення переліку операцій, що здійснюються у регіональній мережі. Всі клієнти цього відділення зможуть тепер відкрити рахунок, оформити пластикову картку, депозит, обміняти валюту, сплатити за комунальні послуги, залізничні квитки та провести інші платежі. Також, як і в інших відділеннях банку, вінницькі клієнти можуть здійснювати переказ грошових коштів у будь-яку точку країни і світу за допомогою систем Western Union, MoneyGram, SWIFT і Coinstar.

На сьогоднішній день у Вінницькій області працює 24 відділення НАДРА БАНКУ, а саме в таких містах, як Вінниця, Бар, Бершадь, Гайсин, Гнівань, Іллінці, Калинівка, Козятин, Ладижин, Липовець, Могилів-Подільський, Немирів, Погребище, Тульчин, Хмільник, Шаргород, Ямпіль та у смт Муровані Курилівці.

Довідка

Свою діяльність ПАТ «Комерційний банк «Надра» розпочав 26 жовтня 1993 року. Сьогодні «КБ «Надра» - універсальний комерційний банк, який входить до десятки найбільших банків України. Статутний капітал банку складає 3,9 млрд грн. Регіональна мережа Банку Надра займає 6-у позицію на ринку країни, зокрема, кількість філій і відділень - 536, банкоматів – 1 057 одиниць в 290 населених пунктах України.


Переглядів: 5048
Поширень: 0