Орієнтування про розшук безвісти зниклого 13-річного Олексія з села Красносілка Бершадського району було розіслано до райвідділів не лише Вінницької, а й сусідніх Кіровоградської та Одеської областей, так як було відомо із записки, залишеної хлопцем, що він має намір поїхати до Одеси.

До Бершадського районного відділу з тривожним повідомленням звернулася його мама.

Працівники міліції, які виїхали до помешкання зниклого, вияснили, що напередодні син мав конфлікт з матір\'ю з приводу успішності в школі. Синові здалося, що мати його не любить, і він вирішив поїхати до свого дядька в Одесу, залишивши записку, в якій вказав свій намір. Хлопець вирушив до міста на березі моря на велосипеді. До пошуків долучилися родичі втікача - перевіряли маршрут Красносілка – Одеса, розпитуючи в людей про хлопчика 13 років з відповідними прикметами.

Біля 15-ї години в селі Новогригорівка Миколаївського району Одеської області Олексій зупинився біля місцевого стихійного ринку, де його і впізнав пильний продавець прохолоджуючих напоїв, до якого звернувся хлопчина з проханням продати йому пляшку води. Він, пригадав, як, збившись з ніг, рідні Олексія не один раз підходили до продавців базару і, ледве не кожного, запитували, показуючи фото, чи не бачили хлопця на велосипеді червоного кольору.

Продавець впізнав хлопчину і повідомив про нього працівнику міліції, який ніс службу з охорони громадського порядку на ринку. Міліціонер доставив хлопчика до відділу міліції, звідти зателефонували батькам. На щастя, історія малолітнього втікача отримала благополучний фінал, дякуючи небайдужості людей.


Переглядів: 3856
Поширень: 0