Сьогодні МТС тісно співробітничає з Міністерством освіти України по різних соціальних проектах, у тому числі спрямованим на забезпечення комп\'ютерами та доступом до мережі Інтернет приміських та сільських шкіл, інтернатів і дитячих будинків там, де звичайний Інтернет не доступний, для того, щоб надати більше можливостей українським дітям отримати все необхідне для повноцінної освіти.

«Не секрет, що матеріальне забезпечення міських шкіл і інтернатів краще ніж тих, що знаходяться в навколишніх містечках та селах. Ми хочемо, щоб всі діти мали більше можливостей для отримання якісної сучасної освіти, яка сприяла б всебічному розвитку учнів. Сьогодні ми зробили перший крок до того, щоб і в селі Хоньківці у дітей з\'явилася можливість здобути сучасну освіту. Коли ми дізналися про те, що школа постраждала в результаті повені, ми без коливань вирішили включити її в наш проект «Мобільний Інтернет від МТС в школи». Сподіваємося, і навіть упевнені, в тому, що наш дарунок сподобається школярам і буде корисний в навчанні», – відзначив директор центрального територіального управління МТС-Україна Володимир Костяний.

Про програму «Мобільний Інтернет від МТС в школи»

З 5 червня 2008 р. діє спільна програма МТС і Міністерства у справах сім\'ї, молоді і спорту України та Міністерства освіти і науки України під назвою «Мобільний Інтернет від МТС в школи», в рамках якої МТС-Україна надає широкосмуговий швидкісний онлайн-доступ в Інтернет дитячим учбовим закладам. Мобільним доступом в Інтернет забезпечуються притулки для дітей, інтернати, дитячі будинки і загальноосвітні школи, які знаходяться переважно в передмістях і сільських районах, де недоступне дротове підключення до Інтернет.

На першому етапі проекту мобільними комп\'ютерними комплексами і широкосмуговим швидкісним Інтернетом на основі послуги «МТС Конект» планується забезпечити 100 дитячих установ, а надалі – розповсюдити цей досвід на всю територію України.

Завдяки сучасним високотехнологічним послугам, що надаються в рамках програми «Мобільний Інтернет від МТС в школи», учні сільських дитячих освітніх закладів поряд з учнями міських шкіл зможуть користуватися найширшими можливостями, які відкриває перед ними Інтернет. Сучасні технології зможуть застосовувати і вчителі. Наприклад, за допомогою мобільного доступу до мережі Інтернет стане можливим використовувати на заняттях електронні підручники, он-лайн трансляції, обмінюватися методичною інформацією і проводити он-лайн уроки за участю фахівців з інших регіонів.


Переглядів: 3868
Поширень: 0