Cпівробітники Управління державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС спільно з працівниками УСБУ України у Вінницькій області виявили два гральні заклади, де незаконно надавали послуги у сфері грального бізнесу. Обидва заклади працювали у місті Гайсин Вінницької області.

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів у Вінницькій області правоохоронці задокументували два факти порушення чинного законодавства про заборону грального бізнесу в Україні. У двох виявлених гральних закладах правоохоронці Вінниччини виявили та вилучили 21 одиницю грального устаткування.

В одному з виявлених приміщень 26-річна місцева жителька облаштувала інтерактивний клуб, у якому було вилучено 10 ігрових автоматів, програми яких імітують азартні ігри.

Подібний клуб облаштувала і 23-річна жителька цього ж міста. У її ігровому закладі правоохоронці вилучили 11 одиниць грального обладнання.

Як повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області Сергій Бевзенко, за даними фактами вирішується питання про порушення кримінальних справ за ч. 1 ст. 203 Кримінального кодексу України - «Зайняття забороненими видами господарської діяльності». Санкція статті передбачає накладання штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.


Переглядів: 3019
Поширень: 0