В Хмільницькому районі вчора працівники міліції затримали 20 – річного непрацюючого молодика, який з пневматичної гвинтівки поранив 13 – річного підлітка. Це сталося близько 14 години в селі Лелітка. Куля калібру 4,5 мм потрапила хлопчику в скроню.

Зі слів затриманого, це сталося випадково. На власному господарстві молодий чоловік розважався стрільбою по птахах і випадково одна куля вилетіла на вулицю. В цей час неповнолітній проходив біля подвір’я молодика. Поранення виявилося не важким, але спричинило крововилив. Батьки підлітка відвезли його у лікарню, де його оглянули та надали першу допомогу. Сьогодні його стан задовільний.

Працівникам міліції, які приїхали на виклик лікарів, неповнолітній розповів, що чоловік вистрілив у нього свідомо. Його розгнівало те, що підліток з ним не поздоровався. Спочатку, як стверджує неповнолітній, молодик брутально висловився, а після цього прицілився і натиснув на спусковий гачок.

Як розповів начальник Хмільницького райвідділу міліції Володимир Канюка, підозрюваний раніше не потрапляв в поле зору правоохоронців. Пневматичну гвинтівку, як з’ясувалося, він купив нещодавно в одній з вінницьких крамниць . Наразі за цим фактом проводиться розслідування і вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.296 Кримінального кодексу (Хуліганство)


Переглядів: 3262
Поширень: 0