В ході проведення оперативно-пошукових заходів в одному з покинутих будинків, розташованих на околиці села Яструбна, працівники міліції виявили надійно приховані від людського ока рослини коноплі. Загальна вага нарковмісної знахідки склала 1 кг 180 г. Невдовзі працівники міліції встановили особу, якій належать виявлені рослини коноплі. Ним виявився 25-річний житель сусіднього села.

Зі слів затриманого, рослини коноплі він знайшов на початку осені у лісі, коли збирав гриби. Оскільки заборонену знахідку він не міг ані додому принести, ані викинути, тому вирішив її заховати. Аби не привертати до себе увагу правоохоронців, він сховав коноплю у сусідньому селі у покинутому будинку. Час від часу чоловік приходив туди з товаришами та вживав нарковмісне зілля.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого статтею 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.


Переглядів: 3016
Поширень: 0