20 жовтня поточного року, біля 16 години, 82-річна жителька міста Могилів-Подільський Людмила Василівна*, їхала на міському автобусі додому. Під час виходу з автобусу на зупинці «Проспект Незалежності», незнайома жінка подала їй руку та завела розмову про те, що вона шукає квартиру для своєї доньки, яка навчається у медичному коледжі.

Пенсіонерка повела незнайомку до сусідки, яка могла би взяти дівчину на квартиру. Жінка оглянула запропоновану квартиру та повідомила, що винаймає її для доньки, яка одразу після занять прийде сюди жити. Після цього незнайомка провела літню жінку додому та пішла. Не пройшло і десяти хвилин, як вона знову повернулася та попросила пенсіонерку впустити її переночувати, говорячи, що вранці за нею приїде чоловік. Довірлива господарка не відмовила та запросила на вечерю. Незнайомка прийшла не з пустими руками. Зі свого пакету вона дістала хліб, сало та йогурт. Молочний продукт вона налила у склянку та запропонувала пенсіонерці випити, що та і зробила. Після вечері жінки лягли відпочивати.

Вранці пенсіонерка прокинулася від того, що її нова знайома знімала з її руки золоту каблучку із каменем. Піднятися з ліжка та чинити опір літня жінка чомусь не змогла – у неї не було сил, погано себе почувала. Забравши з собою каблучку та 250 гривень з гаманця пенсіонерки, гостя вийшла з квартири.

Людмила Василівна намагалася підвестися із ліжка, але впала на підлогу та знову заснула. Об 11.00 годині її розбудила донька, яка прийшла її провідати. Саме вона і зателефонувала до міліції.

Наразі працівниками міліції вживаються усі необхідні заходи, направлені на встановлення та затримання особи, причетної до скоєння даного злочину.

Міліція звертається до громадян!

Не довіряйте незнайомим особам, не впускайте їх до своєї оселі, не розповідайте про свій сімейний та матеріальний стан. Утримуйтесь від випадкових знайомств, підтримуйте стосунки тільки з тими людьми, яких добре знаєте.


Переглядів: 2820
Поширень: 0