За останній час матеріальна база медицини в районі значно покращилась. До 20 - річниці незалежності України здано в експлуатацію сучасну амбулаторію в с. Северинівка, на що витрачено понад 100 тис. грн.. Розпочато реконструкцію Чернятинської амбулаторії і до кінця року буде освоєно майже 400 тис. грн.. Розроблено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт амбулаторії в с. Носківцях, вартість робіт, якої складає 50 тис. грн.. На ремонтні роботи ФАПу в с. Демидівка витрачено 17 тис. грн.. До кінця поточного року буде облаштовано внутрішні вбиральні в одній амбулаторії і 7 ФАПах. Поліпшенню якості медичних послуг сприяє нещодавно здане в експлуатацію сучасне пологове відділення при центральній районній лікарні.

На даний час в районі працюють 4 амбулаторії загальної практики сімейної медицини, де передбачено розміщення 4 пунктів швидкої медичної допомоги тимчасового базування.

Виконав приємну місію вручення ключів голова райдержадміністрації Юрій Твердохліб. В свою чергу головні лікарі та сільські голови щиро дякували та запевнили, що наданий транспорт і професіоналізм наших медиків стануть запорукою якісного медичного обслуговування населення району.


Переглядів: 3044
Поширень: 0