До Могилів-Подільського райвідділу міліції звернувся 42-річний приватний підприємець, який приїхав до Могилів-Подільського з Києва у відрядження. До міліції чоловіка привело нещастя – дві малознайомі дівчини викрали у нього фотоапарат та мобільний телефон.

Як з’ясувалося, киянин зупинився в одному з міських готелів. Ввечері чоловік вийшов у магазин купити продукти та біля прилавку зустрів двох місцевих гарненьких двадцятирічних дівчат. Після вдалого робочого дня, чоловікові не хотілося самому коротати вечір у готелі, тому він запропонував дівчатам провести з ним час. Представниці прекрасної статі охоче погодилися на пропозицію киянина.

Придбавши у магазині необхідні продукти, компанія пішла у готель. Вечеря не обійшлася без міцних напоїв та тостів за шалене кохання. Ніч пройшла весело, а ранком чоловік прокинувся самотнім. Подруг поруч вже не було. Разом з подругами зникли і речі чоловіка – мобільний телефон та фотоапарат на загальну суму понад 4 000 гривень.

Протягом дня співробітники карного розшуку Могилів-Подільського міськвідділу міліції знайшли подруг, а з ними і викрадені у підприємця речі. Затримані повернули господарю викрадене та пообіцяли більше так не робити. Чи дотримуються вони своєї обіцянки не відомо. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.185 Кримінального кодексу України - „Крадіжка”.


Переглядів: 3466
Поширень: 0