В місті Гайсин 8 листопада працівники міліції затримали непрацюючого 35 - річного чоловіка, який викрав у свого приятеля автомобіль і на цьому автомобілі потрапив у дорожньо - траспортну пригоду. Це сталося близько 17 години.

На телефон чергової частини Гайсинського райвідділу міліції зателефонував місцевий 46 – річний чоловік і розповів, що невідомі викрали у нього з подвір’я автомобіль. Потерпілий в цей час знаходився у будинку, але спав і нічого не чув. За кілька хвилин до чергової частини зателефонували ще одні громадяни і розповіли, що п’яний чоловік на автомобілі «Форд - Транзит» пошкодив паркан їхнього домогосподарства. Як з’ясувалося, цей автомобіль належить потерпілому, а за її кермом перебував його товариш, який годину тому сидів з ним за одним столом.

Як стверджує власник автівки, він запросив до себе на обід товариша і разом вони розпили пляшку горілки. Під час застілля гість просив позичити йому на час автомобіль, але, врахувавши стан сп’яніння, чоловік відповів відмовою. Після дружнього обіду господар ліг відпочити і попрощався зі своїм знайомим. Натомість гість вирішив зробити по-своєму.

Як повідомив начальник Гайсинського райвідділу міліції Андрій Піхоцький, підозрюваний після скоєння ДТП залишив автомобіль і пішов гуляти містом. Протягом години його виявили та затримали.

Наразі за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.


Переглядів: 2558
Поширень: 0