Під час робочої наради, яка відбулася в смт. Томашпіль голова облдержадміністрації Микола Джига дав доручення відповідним службам до 15 грудня завершити внутрішні і зовнішні роботи на території школи. На даний час недовершеними залишаються малярні, деякі столярні роботи, укомплектування меблями класів, їдальні, актової зали та столової. За словами Миколи Джиги нова школа є взірцем сучасності, тому все має бути на найвищому рівні.

«Ця школа довгоочікувана для томашпільської громади, адже будівництво було розпочате більше двадцяти років тому», - відзначив Микола Джига. Сьогодні, в час реформування всіх галузей життєдіяльності, дуже важливим є оптимізація мережі освітніх закладів, перехід на альтернативні джерела опалення, тому відкриття такої школи є значним кроком вперед. Як зазначив голова облдержадміністрації, пріоритетами виховання учнів у цій школі стане моральність, культура, високий освітній рівень та здоровий спосіб життя. І ці якості беззаперечно стануть основою життя школярів, оскільки умови навчання дійсно будуть високими та європейськими. Школа має два спортивних зали з душовими кабінами, басейн, велику столову, лікарські кабінети: стоматкабінет, терапевтичний та медичний. Окрім цього, діти навчатимуться в просторих і світлих класах.

Для того, щоб школа була відкрита вчасно, тобто 15 грудня цього року, голова облдержадміністрації особисто контролюватиме виконання всіх доручень, і 5 грудня проведе чергову робочу нараду. Але хоч і часу залишається не так багато і робити необхідно в прискореному темпі,  Микола Джига застеріг, щоб за поспіхом не втратити якості: «Роботи мають бути виконані якісно і добротно»


Переглядів: 3794
Поширень: 0