Співробітники Теплицького райвідділу міліції затримали 50-річного громадянина сусідньої держави, який підозрюється у вчиненні ряду крадіжок на території Вінницької області.

У двох селах Теплицького району уночі 6 та 8 грудня невідома особа вчинила крадіжку продуктів харчування з дитячого садочку та магазину. Сума збитку становить чотири тисячі гривень.

До приміщення дошкільного навчального закладу, розташованого в селі Костюківка, зловмисник потрапив вночі через вхідні двері, зламавши замок. З кухні він виніс продукти харчування, якими наступного дня працівники закладу мали кормити своїх вихованців.

Щоб потрапити у приміщення місцевого магазину у селі Веселівка, зловмисникові довелося розпилити віконні грати. З магазину нічний «гість» викрав продукти харчування та спиртні напої.

Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що крадіжки у обох селах, розташованих поблизу одне від одного, вчинила одна й та сама особа. За добу підозрюваний у вчинені злочинів був затриманий. Ним виявився 50-річний, неодноразово судимий громадянин сусідньої держави, який майже три місяці тому незаконно перетнув кордон з Україною. Як з’ясувалося, на батьківщині затриманий перебуває у розшуку за аналогічні злочини. До того ж він має неабияке кримінальне минуле. 26 років свого життя чоловік провів за гратами, відбуваючи покарання за крадіжки.

Як стало відомо, затриманий скоїв ряд крадіжок на території Теплицького, Гайсинського та Вінницького районів.

Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 185 Кримінального кодексу України - «Крадіжка».


Переглядів: 2710
Поширень: 0