Про це повідомляє прес-служба КРУ у Вінницькій області.

Зокрема, серед виявлених порушень значаться майже 35 тис. грн., які були виділені із бюджету на утримання місцевого будинку культури, а натомість витрачені на оплату комунальних послуг, спожитих працівниками відділу культури і туризму. Ще 17 тис. грн. додатково до зарплати отримали директор районної бібліотеки і його заступник - без урахування обсягів роботи установи.

Також під час ревізії виявлено й нецільове використання бюджетних коштів, виплати зарплати сумісникам за невідпрацьований час, нестачу музичних інструментів, зайве списання пального тощо.

За недотримання вимог чинного законодавства на одну посадову особу відділу культури і туризму Тульчинської РДА складено протокол про адміністративне правопорушення, повідомляє прес-служба КРУ в області. Про результати ревізії проінформовано правоохоронні органи. Крім того, застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами на рахунках установи, відкритих в органах держказначейства, та скорочення бюджетних асигнувань.


Переглядів: 2628
Поширень: 0