Вчора до Гайсинського рійвідділу міліції звернувся 84-річний місцевий житель з заявою про те, що о другій годині дня на вулиці міста невідомий чоловік, погрожуючи застосуванням фізичної сили, відібрав у нього гроші в сумі 2 150 гривень, які знаходилися у кишені куртки. Все сталося біля приміщення одного з відділень банку, де пенсіонер щойно отримав пенсію.

Як з’ясувалося, коли дідусь вийшов з відділення банку, до нього підійшов чоловік та почав просити гроші. Пенсіонер ігнорував прохання незнайомця та йшов далі. Тоді чоловік силою зупинив дідуся, витягнув з його карману гроші та втік. Після цього літній чоловік звернувся за допомогою до міліції. Потерпілий встиг розгледіти нападника та детального його описати. За цим описом працівники міліції почали розшукувати зловмисника. За кілька годин на одній з вулиць міста підозрюваний у скоєнні цього злочину був затриманий та доставлений до райвідділу міліції. За цей час він встиг витратити більшу частину викрадених у пенсіонера грошей на продукти харчування та горілку. У скоєнні злочину затриманий зізнався, та потерпілий його одразу впізнав.

Затриманим виявився 36-річний, раніше судимий житель одного з сіл Одеської області.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України – «Грабіж», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.


Переглядів: 2419
Поширень: 0