Уже традиційно напередодні новорічних та різдвяних свят адміністрація і профспілковий комітет контрольно-ревізійного управління у Вінницькій області відвідали Піщанську спеціалізовану школу-інтернат для дітей із вадами слуху. ЇЇ учні позбавлені не лише батьківської любові та родинного затишку, а й можливості повноцінно сприймати розмаїття звукових барв навколишнього світу. Усі вони, незважаючи на свій ще зовсім юний вік, щодня докладають чимало зусиль, аби подолати бар’єр німої тиші. Їхні погляди вражають невластивою для однолітків наполегливістю й силою волі, мужністю протистояти життєвим перешкодам. Однак, як і всі дітлахи, вони щиро чекають на диво й вірять у здійснення мрій.

Серед учнів школи є чимало талановитих і обдарованих дітей. У цьому гості мали змогу переконатися під час перегляду новорічної вистави.

У вітальному слові голова профспілкового комітету Максим Сахнюк побажав вихованцям закладу міцного здоров’я, успішного навчання, залишатися такими ж мужніми й наполегливими, завжди вірити в себе і впевнено прямувати до поставленої мети. А щоб новорічні свята пройшли весело й цікаво, від імені адміністрації та профкому КРУ у Вінницькій області учні Піщанської спеціалізованої школи-інтернат отримали у подарунок солодощі, а також необхідний інвентар для уроків трудового навчання.


Переглядів: 4041
Поширень: 0