Нещодавно в одному з районів Вінницької області працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили директора одного з ТОВ, що займається переробкою нафти. Як повідомив начальник ВДСБЕЗ УМВС у Вінницькій області Сергій Бевзенко, під час проведення перевірки правоохоронці встановили, що даний посадовець у лютому цього року незаконно реалізував понад 55 тонн паливно-мастильних матеріалів і привласнив грошові кошти у сумі 695 тисяч гривень, які належали іншому підприємству.

Як з’ясувалося, директор цього підприємства на початку року заключив договір з підприємством з міста Київ про постачання і подальшу переробку нафти на мазут, дизельне паливо та фракцію. Паливно-мастильні матеріали виготовили і в подальшому директор реалізував їх на свій розсуд без згоди власників.

За фактом привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем порушили кримінальну справу за ч.5 ст 191 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.


Переглядів: 3025
Поширень: 0