1 січня о 19:15 год. до Мурованокуриловецької центральної районної лікарні з тілесними ушкодженнями, характерними для ДТП, було госпіталізовано 50-річного місцевого жителя. У лічені хвилини було піднято весь особовий склад ДАІ району. На місці пригоди на центральній вулиці міста Муровані Курилівці працівники Державтоінспекції виявили уламки пошкодженого автомобіля.

За інформацією свідка, пішохода було збито автомобілем «Москвич». Оперативно всі шляхи виїзду з міста було перекрито. Невдовзі, саме на виїзді з міста, в поле уваги державтоінспекторів потрапив автомобіль «ІЖ-412», водій якого вимогу про зупинку проігнорував і намагався утекти.

Ця спроба його виявилася марною. Вдалим маневром професіоналів втікач був затриманий. Ним виявився 34-річний житель села Рівне Мурованокуриловецького району. Зловмисник тікав додому, аби уникнути відповідальності за скоєне, адже перебував, як виявилося, в стані алкогольного сп’яніння. Пояснив лише, що святкував Новий рік, а тікав, тому що злякався відповідальності. За фактом ДТП проводиться розслідування.


Переглядів: 3535
Поширень: 0