За скоєння крадіжки золотих прикрас Жмеринський районний суд засудив 15-річну школярку до трьох років позбавлення волі.

У червні місяці минулого року 15-річна школярка, жителька міста Жмеринка, скоїла крадіжку золотих прикрас з будинку своєї 25-річної знайомої. Коли тої не було дома, школярка через вікно залізла до неї у будинок та викрала золотий ланцюжок з кулоном. Де сховані прикраси, дівчинка добре знала, адже за кілька днів до скоєння крадіжки вона тримала їх у руках. В той день вона допомагала знайомій знайти цей ланцюжок, який та загубила у будинку. Знайдені школяркою прикраси, господарка будинку поклала у шафу.

Вчинивши крадіжку, школярка одразу пішла на залізничний вокзал, де продала золоті прикраси незнайомій жінці за 130 гривень. Отримані гроші дівчинка витратила на солодощі та чіпси.

Днями Жмеринський районний суд Вінницької області засудив 15-річну зловмисницю та призначив її покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Враховуючи обставини, що пом’якшують покарання – неповнолітній вік підсудної, щире каяття у вчиненому та тяжкі сімейні обставини у багатодітній родині, де виховується дівчинка, суд звільнив неповнолітню крадійку від відбування призначеного покарання, якщо вона протягом двох років не вчинить нового злочину.


Переглядів: 3145
Поширень: 0