Голова облдержадміністрації Микола Джига перевірить виконання завдань і доручень за підсумками 2011 року щодо покращення соціально-економічної ситуації в районах області. Керівник області очолить спеціальну виїзну комісію, на засіданні якої про результати здійсненої роботи та плани на 2012 рік звітуватимуть районні керівники. Першими до заслуховування визначені Могилів-Подільський, Томашпільський та Чернівецький райони.

Голова облдержадміністрації Микола Джига підкреслив: «Ми починаємо об’їзд районів у цьому місяці з метою досконального вивчення ситуації в районах, що зроблено владою на місцях з переліку тих пріоритетних завдань, на яких ми постійно наголошуємо».

Керівник регіону уточнив, на які саме аспекти соціально-економічного розвитку звертатиме особливу увагу. «Ми будемо ретельно вивчати питання, що стосуються розвитку тваринництва, зокрема, збільшення поголів’я великої рогатої худоби, корів, приведення в порядок усіх закладів соціальної сфери – дитячих садочків, шкіл, ФАПів і амбулаторій в сільській місцевості, а також, що стосується переведення їх на альтернативні джерела енергії. Окрім того, окремим питанням порядку денного буде забезпечення прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та соціального супроводження неблагополучних родин».

Перша виїзна кущова нарада відбудеться найближчого четверга.



Переглядів: 3410
Поширень: 0