Фонд держмайна України (ФДМУ) отримав три заявки на участь у приватизаційному конкурсі з продажу 50% акцій енергопостачальної компанії ВАТ «Вінницяобленерго».

Претенденти на покупку держпакета стануть відомі після розкриття конвертів із заявками — робоча група збереться 27 або 30 січня.

Конкурс з продажу «Вінницяобленерго» відбудеться 3 лютого. Заявки на конкурс приймаються за сім днів до дати проведення конкурсу. Початкова ціна продажу державного пакета акцій «Вінницяобленерго» становить 167,65 млн грн.

Згідно з умовами, учасник конкурсу з придбання акцій енергопостачальної компанії повинен три останні роки або самостійно передавати та постачати електроенергію в обсязі мінімум 30% від обсягів виставленої на продаж обленерго, або володіти енергопостачальною компанією з такими обсягами постачання і передачі.

«Вінницяобленерго» експлуатує розподільні електричні мережі на території Вінницької області та надає послуги з транспортування та постачання електроенергії споживачам.

НАК «Енергетична компанія України» належить 25% акцій обленерго, ФДМ — 50%, Garensia Enterprises Limited (Кіпр) - 20,3% акцій.



Переглядів: 3574
Поширень: 0