28 січня 2012 року, на радість малечі та прихильників зимових видів спорту Жмеринського району, відбулось відкриття оновленої льодової ковзанки. На урочистому заході, присвяченій даній події перший заступник голови райдержадміністрації О.Монастирський, заступник голови районної ради С.Гринчук зазначили, що керівництво району в особі голови райдержадміністрації Ю.Твердохліба та голови районної ради В. Малярчука з великим ентузіазмом сприяють розвитку спорту в районі та пропагують здоровий спосіб життя серед молоді. Саме таке правило – здоровий спосіб життя, активне заняття спортом та фізичною культурою популяризує і голова Вінницької облдержадміністрації М.Джига. Виступаючі висловили сподівання, що відкриття даної ковзанки сприятиме розвитку хокею в районі та примножить славу району новими чемпіонами.

В честь відкриття на ковзанці відбувся турнір із хокею. Незважаючи на лютий мороз випробувати кригу прибули команди із Вінниці, Чернятина, Хмільника, Жмеринки. Місця розділились наступним чином: 1 місце – команда із Вінниці, друге – Жмеринки, третє – Чернятина, четверте – Хмільника.

По завершенню всі команди нагороджені відповідним нагородами. Гравці та вболівальники отримали масу великого задоволення від гри, а відігрітись вони мали змогу, пригостившись чаєм. Турнір організований депутатами міської ради: В.Кубаєм, В.Дуфанюк та незмінним капітаном жмеринської команди В.Слободянюком.



Переглядів: 4603
Поширень: 0