Вчора, о 18.55, у селі Капустяни Тростянецького району, в двоповерховому чотирьохквартирному житловому будинку виникла пожежа. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група працівників міліції. Під час огляду місця події було встановлено, що пожежа виникла в одній з квартир, розташованих на другому поверсі будинку. 23-річна господарка квартири, матір півторарічного сина, на пічку поклала сушити білизну та не помітила, яка вона почала горіти. Протягом години працівниками МНС Тростянецького, Бершадського та Тульчинського районів ліквідували пожежу. Вогнем було знищено весь другий поверх будинку. Будинок знаходиться у нежитловому стані. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Інша пожежа сталася у селі Пеньківка Шаргородського району, внаслідок якої з діагнозом отруєння чадним газом були госпіталізовані до центральної районної лікарні четверо людей, троє з них – малолітні діти.

Близько восьмої години вечора у будинку 71-річної пенсіонерки, жительки села Пеньківка, виникла пожежа. У будинку літня жінка була зі своїми онуками - 6-річним хлопчиком та однорічними близнятами. Виїздом на місце події працівниками міліції була встановлено, що пожежа виникла внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення – з печі випала зола. Протягом п’ятнадцяти хвилин працівниками МНС пожежа була ліквідована. Жінка з онуками каретою «швидкої допомоги» була госпіталізована до лікарні. Стан здоров’я пенсіонерки задовільний, а у дітей – середньої важкості.



Переглядів: 4193
Поширень: 0