5 лютого о 14.45 год. до чергової частини Бершадського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя с. Бирлівка, що неподалік від райцентру, про те, що під час відвідин своєї 84-річної родички він виявив її мертвою. За лічені хвилини на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група разом із експертом.

По прибуттю до місця події працівники міліції виявили літню жінку 1927 року народження у власній хатині без ознак життя. В самому помешканні відчувався стійкий запах диму. За попередніми висновками, смерть настала внаслідок отруєння чадним газом. Старенька, щоб зігрітися від лютих морозів, добре напалила в печі, однак, забула забрати з лежака свої речі. Заснувши, вона не почула, як почав горіти одяг. На жаль, допомога прибула занадто пізно.

Працівники міліції звертають увагу населення на необхідність безумовного дотримання правил безпечної поведінки. Будьте обережні при поводженні з вогнем та засобами обігріву помешкання. Не паліть у ліжку, особливо перебуваючи у нетверезому стані. Дбайте про власну безпеку та безпеку оточуючих Вас людей!



Переглядів: 3166
Поширень: 0