З початком весни особливої актуальності набуває тема благоустрою населених пунктів, впорядкування сміттєзвалищ, водойм тощо.

З цього приводу, Калинівська районна влада ініціювала зустріч з любителями риболовлі міста Калинівки. Було розглянуто питання наведення ладу біля водоймів, прибирання прибережної смуги і як наслідок – зариблення водного об’єкту. Таким чином, буде створено гарне місце для риболовлі та відпочинку. Благодійну допомогу у зарибленні водних об’єктів, які знаходяться у комунальній власності, надасть Пиківський рибцех.

В один із погожих весняних днів міські рибалки, активні громадяни міста організовано вийшли прибрати прибережну смугу ставка, розташованого поблизу вул.Дзержинського у м.Калинівці.

Адже рибалки – любителі – це не лише об’єднання за інтересом, а один із кроків до створення громадянського суспільства, про необхідність якого ми так часто говоримо.

Роботи щодо благоустрою територій Немирівського району розпочато

З метою здійснення комплексу заходів з благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій, районною державною адміністрацією прийнято розпорядження від 19.03.2012 року № 114 "Про затвердження плану заходів по проведенню двомісячника благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій по Немирівському району".

Даним розпорядженням затверджений план заходів по проведенню двомісячника благоустрою, що передбачає забезпечення впорядкування, в тому числі приведення до належного естетичного та санітарного стану прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, парків, скверів, інших об\'єктів масового перебування та відпочинку населення, а також створення нових дитячих та спортивних майданчиків; вжиття заходів по ліквідації неорганізо­ваних звалищ твердих побутових відхо­дів на території та за межами населених пунктів району; розроблення та затвердження чітких схем організації збору та видалення твердих побутових відходів з територій населених місць; активізування роботи громадських інспекторів благоустрою.

20 березня 2012 року відбулася нарада з головами територіальних громад, керівниками підприємств, установ, організацій району. На нараді було розглянуто питання організації проведення двомісячника благоустрою.


Переглядів: 2743
Поширень: 0