Жмеринську залізницю визнали кращою в УкраїніСвяткова атмосфера панувала 28 березня 2012 року в Жмеринській дирекції залізничних перевезень. Урочисте вручення перехідного червоного прапору державної адміністрації залізничного транспорту України переможцю у галузевих змаганнях колективів залізниць України за підсумками роботи в 2011 році відбувалося в залі засідань організації за участі представників керівництва Укрзалізниці та влади району.

Перед присутніми першим виступив заступник начальника Головного управління перевезень Укрзалізниці Топчієв М.П. Він інформував присутніх про реформування залізничної галузі та структурні зміни, які направлені на вдосконалення та покращення її роботи, про перспективи та плани на майбутнє. Завірив всіх у тому, що ці кроки не призведуть до скорочення робочих місць та обсягу роботи, а навпаки відкриють нові перспективи для розширення діяльності. За зайняте перше місце серед 26 залізниць України начальнику Жмеринської дирекції Любініну А.О. вручено Почесний диплом та перехідний червоний прапор. Побажав колективу успіхів та утримання почесної відзнаки якомога довший строк.

До привітань долучився заступник начальника галузевої служби перевезень Південно-Західної залізниці Петушенко І.І. та озвучив суму преміальних коштів, що виділена колективам Жмеринської дирекції, яка становить понад 243 тис. грн..

Від голови обласної державної адміністрації М.В. Джиги та керівництва району працівників залізних магістралей вітав голова Жмеринської районної державної адміністрації Ю.М.Твердохліб. Він відзначив, що це найприємніша подія в житті колективу, Жмеринки та Жмеринського району. Що він має подвійне задоволення від цієї перемоги, тому що в минулому також трудився в когорті залізничників. Між керівництвом відділення та керівництвом району завжди було і є взаєморозуміння, підтримка та конструктивна співпраця. Юрій Михайлович щиро дякував всім за сумлінну самовіддану працю, яка дає можливість розвивати та удосконалювати залізничну галузь, якісно виконувати поставлені завдання. Побажав усім благополуччя, нових звершень та високих нагород.

Про важливість діяльності залізничної галузі для міста та району говорив голова районної ради В.Г. Малярчук. Вітав колектив переможців та закликав так тримати і надалі.

За значний внесок у соціально – економічний розвиток району, якісне забезпечення потреб населення в транспортних послугах, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та зайняте І місце в галузевому змаганні трудових колективів залізниць України за підсумками роботи у 2011 році від районної державної адміністрації та районної ради Почесними грамотами нагороджено колектив та начальника відокремленого підрозділу „Жмеринська дирекція залізничних перевезень” Державного територіального галузевого об’єднання „Південно – Західна залізниця” А.О.Любініна.

Про особливу радість за своїх земляків, процес реформування галузі, обсяги робіт на залізниці розповідала у своєму виступі начальник технічного управління Головного управління перевезень Укрзалізниці Н.В. Липовець. Наголошувала на тому, що претендентами на перемогу були колективи 12 залізниць, але перевагу надано Жмеринчанам, які, вона сподівається, будуть міцно тримати прапор в своїх руках.

А.О. Любінін, виступаючи перед присутніми, говорив про нелегкий шлях до перемоги. Щиро дякував своїм підлеглим за натхненну працю, що призвела до бажаного результату, партнерам по роботі – всім трудівникам залізниць Поділля за співпрацю та сприяння у нарощуванні темпів та об’ємів виробництва. Висловив особливу подяку керівництву в особі Кривопішина О.М. за виказану честь бути обраними переможцями змагань. Завірив всіх у тому, що колектив докладатиме усіх зусиль, щоб довести - вони гідні цієї нагороди. Всі присутні стоячи оплесками вітали слова свого керівника.



Переглядів: 7211
Поширень: 0