- Зазначив перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Мовчан 4 травня зустрічаючись із представниками Кирасівського цукрового заводу Тульчинського району.

Він висловив свою принципову думку та повідомив своє відношення щодо цього проблемного питання. Спілкуючись із громадою І.Мовчан сказав, що керівництво області не допустить знищення заводу і буде робити все можливе, щоб завод знову розпочав працювати.

Для цього влада плідно веде переговори із нинішнім керівництвом заводу, щоб врегулювати усі непередбачувані заходи та в термін одного місяця визначити всі питання для підготовки його до продажу. Всі Цукровий завод Тульчинського районупобажання працівників та мешканців с.Кирнасівка передані у відповідні інстанції для допомоги у вирішенні. Наголосив на послідовності та принциповості своїх дій у відпрацюванні питань із оплати праці.

І.Мовчан також зауважив, що ведеться серйозна робота щодо пошуку ефективного інвестора, який би міг у найближчий час купити завод та зробити усе, щоб його запустити. Відносно сировини аграрії області значно збільшили площі посіву цукрових буряків, особливо в тих районах, які найближчі до Кирнасівського цукрового заводу.

Підводячи підсумок І.Мовчан пообіцяв, що зробить усе можливе, аби запустити завод та повернути людям робочі місця і віру у справедливість.



Переглядів: 3323
Поширень: 0