Приводимо текст звернення голови Вінницької обласної державної адміністрації Миколи Джиги до підприємців області.

Шановні підприємці!

Звертаюсь до Вас тих, хто дбає про збереження існуючих та створює нові робочі місця, наповнює бюджет, своєчасно виплачує заробітну плату, забезпечує соціальні гарантії, вносить значний вклад в розвиток Вінниччини та країни.

Потрібно розуміти, що лише своєчасна та повна сплата податків, офіційна виплата заробітної плати це шлях до добробуту держави та кожного громадянина.

Для подальшого розвитку регіону необхідно втілювати в життя нові соціальні ініціативи, активізувати роботу з розвитку регіонального сектору вітчизняної економіки, де не буде місця корупції та свавілля чиновників.

Обласна державна адміністрація, виконуючи доручення Президента України щодо розвитку регіонального сектору економіки, буде продовжувати докладати зусиля для розвитку підприємництва регіону.

З метою попередження фактів проведення перевірок з порушенням норм чинного законодавства, я підписав відповідне звернення до контролюючих органів, щодо обмеження перевірок та зниження контролюючого тиску.

Якщо при здійсненні легальної підприємницької діяльності у вас виникли проблеми, ми готові надати всебічну допомогу в їх розв’язанні.

Для Вас працює телефон «гарячої лінії» - тел. 0 (432) 66-14-24
Інформацію, про наявну проблему, також можливо направити на електронну адресу:[email protected]

Ми готові об’єднати та направити спільні зусилля на вдосконалення влади, покращення умов для розвитку підприємництва в регіоні, формування відносин на засадах партнерства”.
 



Переглядів: 3558
Поширень: 0