За словами Оксани Калетник, змагання вирішили влаштувати, аби подарувати землякам частинку атмосфери футбольного чемпіонату Євро-2012, яке зараз проходить в Україні. А щоб уболівальники і справді могли долучитися до футбольного свята, на кожній грі місцевого турніру серед глядачів фонд розігрує квитки на матчі Євро.

- Надзвичайно рада, що наш фонд у рамках співпраці зі світовими агентствами та компаніями має можливість підтримати починання місцевих футбольних вболівальників. Завдяки цьому ми змогли подарувати мешканцям маленьких сіл і районних центрів Вінниччини чудову можливість побувати на Євро! – говорить Оксана Калетник. – Вважаю, що головна цінність Євро – це наші люди, наш народ, який підтримує українську збірну. Лише підтримка глядачів може зробити команду сильною. Тому неймовірно щаслива, що наш фонд дає змогу людям долучитися до цього тріумфуючого свята футболу. Впевнена, що вінничани, які потраплять на Євро, дивлячись на грандіозні стадіони, повірять у те, що ми як держава зможемо більше! Цей ковток позитивної енергії надзвичайно важливий зараз для нас.

Щасливий володар квитків на матчміж збірними Нідерландів та  Німеччини

Так, першим щасливим володарем квитка на матч між збірними Нідерландів та Німеччини у Харкові 13 червня став крижопільчанин Олександр Лагуна. Подарований фондом квиток дозволить йому не лише спостерігати за грою, але й особисто поспілкуватися з футболістами та тренерами команд. Також квиток є перепусткою на святковий післяматчевий концерт.

- Не можу повірити своєму щастю! – каже Сашко. – Й гадки не мав, що потраплю на Євро! Вже налаштувався вболівати біля екрану телевізора, а тут – така прекрасна нагода побачити усе на власні очі! Із задоволенням спостерігав за грою крижопільчан на нашому місцевому чемпіонаті. Мушу відзначити, що наші хлопці – просто молодці! Сподіваюся, з часом побачу їхню гру вже не на районному стадіоні, а на європейському.

Перші ігри турніру «Кубку Оксани Калетник» пройшли під гучні вигуки вболівальників, сотні мешканців райцентрів прийшли вболівати за свої команди. Атмосфера на стадіонах була не менше енергетичною та запальною, ніж на футбольних полях Євро.

Фінал турніру «Кубок Оксани Калетник відбудеться 17 червня у Ямполі. Між глядачами та гравцями залишилось розіграти квитки на поєдинки Євро, які пройдуть 17 та 19 червня у Харкові та Донецьку.



Переглядів: 3547
Поширень: 0