З ініціативи Голови правління Благодійного фонду «Батьківська земля» Оксани Калетник у пологових відділеннях районних лікарень Вінниччини проходить акція «Нове життя». Від фонду породіллі отримують подарунки, які мають полегшити перші етапи материнства для жінок – це засоби догляду за дітьми та засоби гігієни.

Aкція "Нове життя" Оксана Калетник

- Для кожної матері народження маляти - не лише величезна радість, але й численні клопоти і недоспані ночі. Хочемо полегшити нашим матусям доглядати за дитиною, тому й даруємо новонародженим для перших днів життя найнеобхідніші речі, - каже Голова правління Благодійного фонду «Батьківська земля» Оксана Калетник. – Народження дитини – сміливий та важливий крок у житті кожної жінки. Я сама мати, тому знаю, на скільки важливо приділяти вихованню дитини достатньо часу та на скільки важко дати їй належний догляд. Звичайно, ми не вирішимо усіх проблем, але хоча б таким чином станемо у нагоді нашим землякам.

- Нам дуже сподобалися подарунки від фонду. Приємно, що хоча б хтось звертає увагу на молодих мам і намагається нам допомогти. Подарунки стали нам у нагоді. Дитячі памперси ми вже використали, а інші засоби догляду ще залишилися, - ділиться мешканка Ямполя Юлія Мироненко. - Надзвичайно приємне враження справила на нас Оксана Миколаївна. Одразу видно, що ця справжня українська жінка не на словах турбується про своїх земляків – вона справжня подолянка!

Оксана Калетник запевняє, що кожен новонароджений у районах не залишиться без подарунку від фонду. З початку червня акція вже пройшла й пологових відділеннях Ямпільського, Могилів-Подільського, Піщанського та Крижопільського районів, на черзі – Чечельницький район.



Переглядів: 7012
Поширень: 0